BURDUR / KEMER - Kemer Ortaokulu

Ara

Kemer Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Ferhat Yanık ve Tarım İlçe Müdürü Hasan Gencer'in yapmış olduğu söyleşide verimli ders çalışma metotları, düzenli ders çalışmanın başarıya etkisi, mesleki hedef koymanın ve kariyer planlamanın öneminden bahsedildi. Kemer başaracak! Bir Eğitim Şehri Olan Burdur'da Eğitim Birinci Önceliğimiz!

Ara

İlçemize Bağlı Tüm Köylerimizi Ziyaret Ederek Velilerimizle Bir Araya Geldik. Eğitimde Başarıya Giden Yolun En Önemli Paydaşlarından Olan Siz Velilerimize ve Köy Muhtarlarımıza Katılımlarınızdan ve Misafirperverliğinizden Dolayı Çok Teşekkür Ederiz.

Ara

İlçemiz Kemer Çok Programlı Anadolu Lisesi, Kemer Ortaokulu, Kemer İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik KARİYER İNŞA ETME MESLEK TANITIMI SÖYLEŞİSİ gerçekleştirildi. Söyleşide Kaymakamlık Mesleği tanıtıldı. Kaymakamımız Sayın Rabia NAÇAR, kamu yönetimi, halkla ilişkiler, maliye, iktisat, uluslararası ilişkiler bölümlerini tercih edeceklere yönelik verimli ders çalışma, plan yapma, sınava hazırlık konularında bilgiler verdi. BİGEP, kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında KARİYER İNŞA ETME ilçe projesi meslek tanıtımı söyleşisinin birincisi gerçekleştirildi.KEMER BAŞARACAK! Eğitim Kenti Burdur'da Eğitim Birinci Önceliğimiz.

Ara

BİGEP Kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Rabia NAÇAR, Belediye Başkanımız İsmail ÖZAY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih EREN, Şube Müdürümüz İsa GÜNEŞ, Okul Müdürlerimiz ve Kemer ÇPAL, Kemer Ortaokulu, Kemer İHO Öğretmenleri ve Öğrencilerinin Katılımıyla Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi. KEMER BAŞARACAK!

Ara

Ata mı Ziyaret Ediyorum Projesi Kapsamında Öğrencilerimizle Birlikte Anıtkabir, Müze ve Ankara daki Tarihi Yerler Gezildi.